Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλαπλά κινηματογραφικά μέτωπα από το PlayStation και αναφορές για ταινία Gravity Rush

*
Το PlayStation ετοιμάζεται να ανοίξει πολλά κινηματογραφικά μέτωπα ταυτοχρόνως, με τις τελευταίες αναφορές να μαρτυρούν μια ταινία που θα βασίζεται στο Gravity Rush.

Το Gravity Rush των Team Gravity (Japan Studio) και Sony Computer Entertainment είναι ένα action-adventure game που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το PlayStation Vita τον Ιούνιο του 2012. Τον Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε και για το PlayStation 4, ενώ το Gravity Rush 2 του 2017 ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Team Gravity πριν από το κλείσιμό της.

Όπως αναφέρει το Deadline, η ταινία Gravity Rush είναι στα σκαριά από το PlayStation με την Anna Mastro (Secret Society of Second Born Royals) στη σκηνοθεσία και την Emily Jerome (Panopticon) στο σενάριο. Οι αναφορές αυτές είναι προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα μια επίσημη ανακοίνωση από μεριάς PlayStation.

Το Gravity Rush είναι μόλις ένα από τα επερχόμενα κινηματογραφικά projects του PlayStation, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι ταινίες Ghost of Tsushima, Gran Turismo, Twisted Metal και Days Gone. Φυσικά, ένα από τα πιο αναμενόμενα είναι η σειρά The Last of Us που θα κάνει ντεμπούτο στο HBO εντός του 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*